Honor готує два нових смартфони в дизайні Samsung Galaxy S20 Ultra і Galaxy A51

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Два нових смартфона компанії Honor з номерами моделей HJC і NZA засвітилися на фотографіях в базі китайського регулятора TENAA.

Згідно TENAA, Honor HJC отримає 6,53-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD + і підекранним сканером відбитків пальців. Він буде оснащений чіпсетом MediaTek Dimensity 800U з підтримкою мереж 5G, 8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ вбудованої пам’яті. Зовні ця модель нагадує Galaxy S20 Ultra.

На задній панелі розташовані три камери: основна на 64 Мп, надширококутний на 8 Мп, макрооб’єктив на 2 Мп і датчик глибини на 2 Мп. Роздільна здатність селфі-камери – 16 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, новинка отримає слот для карт microSD, ОС Android 10, акумулятор ємністю 3800 маг з підтримкою швидкої зарядки до 66 Вт.

Інша модель, Honor NZA, отримає 6,6-дюймовий РК-дисплей з TFT-матрицею і роздільною здатністю HD +. Він буде оснащений восьмиядерним процесором (поки невідомо яким) з тактовою частотою 2,0 ГГц, 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ вбудованої пам’яті.

Крім цього, бюджетник отримає сканер відбитків пальців на бічній грані, слот для карт microSD, 3,5-мм роз’єм для навушників, ОС Android 10 і акумулятор ємністю 5000 мАг.

Ймовірно, Honor представить ці смартфони в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.