В Android 12 все ж знайшли новий інтерфейс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше на цьому тижні Google випустила Android 12 Developer Preview. Система включає безліч змін, але не всі з тих, що очікувалися . Зокрема, встановивши оновлення, власники «пікселів” не виявили помітних змін в інтерфейсі. Виявляється, що вони просто з якоїсь причини сховані.

Відразу після релізу першої збірки Android 12 розробники з порталу XDA почали ретельно вивчати її програмний код в надії виявити щось цікаве. В результаті їм вдалося активувати кілька прихованих налаштувань, переключивши призначений для користувача інтерфейс на новий, який за замовчуванням поки недоступний.

На представлених скріншотах показано порівняння стандартного і прихованого інтерфейсу Android 12. Основні відмінності криються в меню повідомлень і швидких налаштувань, а також на заблокованому екрані. Серед ключових змін – сильно збільшена товщина повзунка регулювання яскравості, відсутність прозорого фону при відкритті центру повідомлень та оновлений дизайн віджета часу і погоди на заблокованому екрані. Форма і розмір останнього змінюються в залежності від наявності повідомлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається, що новий інтерфейс поки ще перебуває в розробці, через що його і не включили за замовчуванням. Не виключено, що до релізу Google помітно його переробить або ж зовсім відмовиться від нього.

Реліз першої публічної бети Android 12 запланований на травень, а релізна версія вийде не раніше серпня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.