Флагманський OPPO Find X3 засвітився на реальних знімках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за інсайдерами свій «фотозвіт», присвячений неанонсованому смартфону OPPO Find X3, опублікував китайський регулятор TENAA. З’явилися на сайті відомства знімки продемонстрували фінальний дизайн апарату незадовго до його майбутнього релізу.

У документах TENAA немає інформації про специфікації OPPO Find X3. Проте завдяки появі смартфона в центрі сертифікації 3C, бенчмарке AnTuTu і публікацій інсайдерів відомо, що апарат обладнають 6,78-дюймовим дисплеєм. Основна камера смартфона імовірно отримає датчик Sony IMX766, роздільна здатність якого становить 50 мегапікселів. Аналогічний сенсор буде встановлений і в якості ширококутника. Крім того, Find X3 приписують наявність 3-мегапіксельного макрооб’єктиву, а також функцію 25-кратного зуму.

Базова версія смартфона буде побудована на платформі Snapdragon 870, в той час як Find X3 Pro отримає флагманський чіп Snapdragon 888. Не виключають інсайдери і установки виробником не менше 8 ГБ оперативної пам’яті, а також інтеграції технології швидкої 65-ватної зарядки. Вартість новинок виробником поки не розкривається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.