Флагманський OPPO Find X3 засвітився на реальних знімках

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Слідом за інсайдерами свій «фотозвіт», присвячений неанонсованому смартфону OPPO Find X3, опублікував китайський регулятор TENAA. З’явилися на сайті відомства знімки продемонстрували фінальний дизайн апарату незадовго до його майбутнього релізу.

Реклама

У документах TENAA немає інформації про специфікації OPPO Find X3. Проте завдяки появі смартфона в центрі сертифікації 3C, бенчмарке AnTuTu і публікацій інсайдерів відомо, що апарат обладнають 6,78-дюймовим дисплеєм. Основна камера смартфона імовірно отримає датчик Sony IMX766, роздільна здатність якого становить 50 мегапікселів. Аналогічний сенсор буде встановлений і в якості ширококутника. Крім того, Find X3 приписують наявність 3-мегапіксельного макрооб’єктиву, а також функцію 25-кратного зуму.

Базова версія смартфона буде побудована на платформі Snapdragon 870, в той час як Find X3 Pro отримає флагманський чіп Snapdragon 888. Не виключають інсайдери і установки виробником не менше 8 ГБ оперативної пам’яті, а також інтеграції технології швидкої 65-ватної зарядки. Вартість новинок виробником поки не розкривається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: