Vivo X50 Pro+ обійшов iPhone 12 Pro Max в рейтингу камер DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці DxOMark протестували флагманський смартфон Vivo X50 Pro + ще 1 жовтня минулого року, але до вступу нового тестового протоколу, який також був прийнятий в жовтні. Цей протокол містить в собі розширений набір тестів і, природно, результати в них впливають на підсумковий бал. Зараз фахівці відновили тест камери Vivo X50 Pro + відповідно до жовтневим протоколом – в результаті Vivo X50 Pro + отримав чотири додаткових бали і помітно піднявся в загальному рейтингу.

Тепер у Vivo X50 Pro + 131 бал замість 127 раніше. Це дозволило йому увійти до Топ-5 кращих камерофонів світу на даний момент, змістивши на шосте місце iPhone 12 Pro Max. Більш того, від визнаного багатьма оглядачами камерофона Huawei P40 Pro флагман Vivo відокремлює всього лише один бал.

Але не потрібно думати, що смартфону просто додали балів. Наприклад, по оновленим протоколу за фотозйомку Vivo X50 Pro + отримали 137 балів замість 139 раніше, зате за зйомку відео – вже 108 балів проти 104. Також потрібно відзначити, що вдруге смартфон тестувався з прошивкою, яка стане доступна звичайним користувачам тільки в березні.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.