Користувачі Pixel повідомляють про масову відмову камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Google Camera останнім часом отримало безліч відгуків з однією зіркою в Google Play. Його рейтинг знизився за останні півтора року з 3,8 до 3,3. У своїх відгуках користувачі Google Pixel часто скаржаться, що програма не працює або працює далеко не завжди.

Однак, за даними AndroidPolice, пошуковий гігант недавно заявив, що в додатку немає будь-яких проблем, пов’язаних з програмним забезпеченням. Це означає, що користувачі, які стикаються з проблемами камери, страждають від апаратних проблем своїх смартфонів.

Кількість повідомлень про проблеми з камерами смартфонів Pixel 2 і Pixel 3 росте стрімкими темпами. У деяких додаток камери просто вилітає на робочий на стіл, відображає чорний екран при завантаженні або виводить повідомлення про помилку. У одних проблема проявляється постійно, у інших камера працює через раз або набагато рідше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це проявляється не тільки в додатку Google Camera, але і в Snapchat, Duo і інших додатках при спробі використовувати задню камеру. Такі дії, як очищення даних додатка, скидання налаштувань до заводських налаштувань і навіть відкат системного програмного забезпечення, не можуть усунути проблему.

Деякі стверджують, що розміщення магніту поруч з камерою може виправити помилку на короткий час. Основна гілка на форумі Pixel Phone зібрала 800 коментарів на цю тему, при цьому близько половини недавно залишених відгуків в Google Play перераховують зазначені вище симптоми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.