Яким буде Samsung Galaxy A72? Є всі характеристики – вони мають надію

Джерела WinFuture підготували детальний звіт по одному з найважливіших релізів Samsung в 2021 році. Інсайдери чекають анонса Galaxy A72 – помітного, але компромісного гаджета.

Спочатку про недоліки. Заради економії виробник відмовився від 5G – джерела говорять, що Samsung не позиціонує модель як найдоступніший апарат з підтримкою зв’язку п’ятого покоління. При цьому існує ймовірність, що на деяких ринках A72 все ж вийде з 5G. 

Другий незначний мінус полягає в тому, що пристрій отримає пластиковий корпус. Можливо, корейці не вважають це компромісом, так як дали своєму флагману Galaxy S21 корпус з полікарбонату. Також невідомо, чи отримає екран пристрій з підтримкою частоти 90 Гц або дисплей буде видавати стандартні 60 Гц. Є надія на перший сценарій – віримо.

Ясно, що телефон вийде з 6,7-дюймовим екраном Super AMOLED здатністю 2400 x 1080 пікселів. У передню панель вбудований дактилоскопічний сенсор. Модель буде базуватися на чипі Snapdragon 720G, мати від 6 до 8 Гбайт ОЗП, 128 або 256 Гбайт вбудованої пам’яті.

Ззаду буде знаходитися квадрокамера з сенсорами роздільною здатністю 64, 12, 8 і 2, а також спалах. На передній панелі – 32-мегапіксельна селф-камера. Девайс отримає акумулятор ємністю 5000 мАг, порт USB-C, роз’єм для навушників, Android 11.

Реліз Galaxy A72, швидше за все, відбудеться в кінці лютого або на початку березня. Базова вартість смартфона складе 449 євро. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.