LG придумала розсувний смартфон з двома дисплеями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська компанія LG запропонувала новий варіант виконання смартфона, обладнаного гнучким дисплеєм. Інформація про пристрій оприлюднена на сайті Державного управління у справах інтелектуальної власності КНР (China’s National Intellectual Property Administration, CNIPA).

Як можна бачити на представлених ілюстраціях, мова йде про апарат в трансформованою конструкцією. Пристрій отримає основний гнучкий дисплей, який витягується з корпусу.

Таке виконання дозволить використовувати гаджет в режимі смартфона і в режимі невеликого планшета. Можливо, буде реалізована можливість управління за допомогою спеціального пера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Патентні ілюстрації говорять про наявність допоміжного екрану, встановленого по центру в тильній частині корпусу. Він зможе відображати різну інформацію, а також застосовуватися в якості видошукача при зйомці фотографій і запису відеоматеріалів.

Ззаду можна бачити багатомодульні камеру: вона містить три оптичних блоку з датчиками зображень, які встановлені в ряд по вертикалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.