Таким може бути останній смартфон серії Galaxy Note

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Samsung планує закрити легендарну лінійку смартфонів Galaxy Note, які відрізняє наявність стилуса і топових характеристик. В цьому році компанія випустить останнім пристрій серії, нти стане Galaxy Note21 FE, створений на базі флагманської моделі Galaxy S21 Ultra.

Італійський дизайнер Джузеппе Спінеллі за підтримки сайту Let’s Go Digital візуалізував то, як міг би виглядати Galaxy Note21 FE. Концепт увібрав в себе відмінні риси лінійки Galaxy Note, суміщені з дизайном Galaxy S21. 

Очікується, що Galaxy Note 21 FE буде представлений орієнтовно в середині року або другому півріччі. Смартфон може отримати покращений стилус S Pen зі спеціальним резервуаром для розміщення в корпусі і максимально топові характеристики, включаючи характерний для лінійки Galaxy S21 набір з трьох камер в масивному металевому блоці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Note 21 FE напевно буде коштувати дешевше, ніж топові моделі Galaxy Note на старті продажів. При цьому можна очікувати, що Samsung доведеться піти на деякі компроміси для зниження собівартості – наприклад, використання в корпусі пластика замість металу. З великою ймовірністю в стандартній комплектації не буде зарядного пристрою і навушників (ні бездротових, ні дротових).

Примітно, що раніше Спінеллі створив на основі чуток досить точні рендери Galaxy Note 21 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra 5G і Galaxy S20 Ultra задовго до презентації цих пристроїв. Не виключено, що Galaxy Note21 FE він теж не помиляється, і реальний пристрій буде виглядати саме так.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.