Ексклюзивні концепти iPhone 13 на фото та відео – без «чубчика» та портів в екрані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери опублікували чергові відомості про iPhone 13. Новий флагман Apple запропонує користувачам розширену функціональність та оновлений дизайн. Презентація iPhone 13 відбудеться в 2021 році.

Згідно зі звітом PhoneArena, відомий аналітик Макс Вайнбах і ютубер Джон Проссер опублікували нову інформацію про iPhone 13. Як і в попередньому випадку, iPhone 13 Pro буде мати злегка більш текстуровану м’яку матову задню панель для кращого та більш зручного використання. Інспектор також додав, що iPhone 2021 року високого класу також матиме LTPO-дисплей з високою частотою оновлення 120 Гц.

Крім того, Apple iPhone 13 буде естетично схожий на серію iPhone 12 з точки зору дизайну, а також буде мати функцію астрофотографії, яку можна побачити в смартфонах Google Pixel. Для тих, хто не знає, ця функція дозволяє користувачам робити чіткі фотографії нічного неба, зірок і місяця. Повідомляється, що якщо просто направити iPhone в небо, автоматично активується режим астрофотографії з більш тривалою витримкою і додатковою внутрішньою обробкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.