Компанія Xiaomi успішно сертифікувала новий смартфон Poco – анонс відбудеться найближчим часом

Сьогодні стало відомо, що смартфон Poco X3 Pro пройшов сертифікацію NBTC. Це означає, що презентація мобільного пристрою відбудеться найближчим часом. Втім компанія Xiaomi офіційно не коментує інформацію стосовно цієї новинки. Декілька днів тому цей смартфон сертифікували: індійський, малайзійський та європейський регулятори. Смартфон також з’явиться у продажі в США.

Наразі дуже мало перевіреної інформації стосовно технічних характеристики мобільного пристрою та апаратного оснащення. Деякі джерелі повідомляють, що високий рівень продуктивності буде забезпечувати центральний процесор SM8150. З високою ймовірністю можна припустити, що мова йде про чіпсет Snapdragon 855 або Snapdragon 855. Однак також не слід виключати використання платформи Snapdragon 860.

Poco X3 Pro отримає квадрокамеру. Головним датчиком стане 48-мегапіксельний ширококутний сенсор. Також в модуль камери увійдуть датчики для макрозйомки та об’єктив глибини. Більш детальна інформація стосовно специфікацій смартфона повинна з’явиться впродовж  наступних декількох днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.