Інсайдер розповів, чи варто очікувати на iPhone 13 mini зважаючи на провал iPhone 12 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останньою інформацією, отриманою від Джона Проссера, Apple планує випустити iPhone 13 Mini в кінці цього року в складі лінійки iPhone 13. Проте, комерційна назва цієї моделі може бути іншою, в деяких звітах згадується iPhone 12S.

Нещодавно стало відомо, що Apple припиняє виробництво iPhone 12 Mini, оскільки компанія виконує вимоги протягом всього року. Ймовірно, це означає, що продажі пристрою не відповідають прогнозам компанії. Компанія, швидше за все, продовжить продавати iPhone 12 Mini, і, з огляду на її прихильність до меншого форм-фактору, з’явиться новий пристрій. Однак є ймовірність, що Apple не випустить в цьому році наступника iPhone SE, оскільки він конкурує в тому ж ціновому сегменті, що і iPhone Mini.

На частку Apple iPhone Mini довелося всього 5 відсотків від загального обсягу продажів лінійки iPhone 12. Незважаючи на такі низькі продажі, компанія, схоже, продовжує вірити в проект iPhone Mini. Ще невідомо, чи побачимо ми якісь радикальні зміни в моделях цієї серії в майбутньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.