IPhone 12 Pro Max з 6 ГБ ОЗП легко обходить Galaxy S21 Ultra в спідтесті

На відміну від свого попередника, iPhone 12 Pro Max забезпечений ОЗП на 6 ГБ і швидшим A14 Bionic. Ці два поновлення можуть мати величезне значення при проведенні тесту на швидкість, що стає очевидним, коли флагман змагається з Galaxy S21 Ultra.

Новий тест на швидкісні показники додатка, проведений порталом PhoneBuff, показує міць самого просунутого айфона компанії з Купертіно. Тестований S21 Ultra володіє 12 ГБ ОЗП і процесором Snapdragon 888. Хоча це не сама топова модель, цей обсяг ОЗП достатній для одночасної роботи безлічі програм у фоновому режимі.

Флагман Apple дійсно зіткнувся з деякими збоями в продуктивності на ранніх етапах тесту швидкості, але йому вдалося обігнати конкурента під час тесту експорту відео, де було продемонстровано майстерність A14 Bionic. У підсумку він легко переміг S21 Ultra на першому колі з результатом 1:46:44 проти показника 1:52:38 флагмана Samsung.

Однак друге коло має не менше значення, так як тест показує, скільки додатків запущено у фоновому режимі. Адже, чим більше у смартфона пам’яті, тим більше прикладних програм він може обробити в фоновому режимі. Незважаючи на поліпшене керування пам’яттю iOS, не можна заперечувати, що наявність більшого обсягу ОЗП завжди буде вигідно.

ОЗП місткістю 12 ГБ на флагманському смартфоні Samsung підтверджує цю позицію, але, оскільки він відставав від суперника після першого випробування, виникла купа проблем, які, на жаль, йому не вдалося подолати. Друге коло зафіксував результати 0:43:13 і 0:45:58, досягнуті смартфонами Apple і Samsung відповідно. І знову модель з табору Apple закріплює перемогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.