Чому Samsung Galaxy Note 20 кращий за iPhone

Незважаючи на пластикову задню панель, яка так кидається в очі, Galaxy Note 20 як і раніше залишається смартфоном високого класу з точки зору дизайну. Спереду у нас скло, твердий метал з боків з дуже красивими верхніми і нижніми краями. Цим виразно можна насолоджуватися.

Екран Galaxy Note 20 не має таких вражаючих параметрів, як у Note 20 Ultra, але це не заважає йому чарувати якістю зображення. Традиційно ми отримуємо ідеальний чорний колір панелі SuperAMOLED, дуже приємні і дуже насичені кольори і дуже хороший білий.

Це вже не ті часи, коли білий колір екрану AMOLED перетворюється в потворний жовтий. Дисплей також володіє високою яскравістю. Він читається практично в будь-яких умовах, а кути огляду максимальні.

У Galaxy Note 20 плоский екран, що само по собі є великою перевагою для багатьох. Крім того, він менше, але також відображає зображення з більш низькою роздільною здатністю. У більш дешевій моделі також не вистачає високої частоти оновлення зображення – в нашому розпорядженні тільки 60 Гц.

Час відгуку стилуса в Galaxy Note 20 – 26 мс. На практиці досвід використання позитивний. Стилусом на Note20 легше провести пряму лінію, ніж на Note 10, але лист на екрані не так схоже на звичайну ручку і папір, як в Note 20 Ultra. Проте користуватися стилусом на Galaxy Note 20 дуже приємно. Я використовував його в основному для редагування фотографій і для нотаток.

Samsung оснастила Note 20 практично тим же набором камер, що і в моделі Galaxy S20. Це не вершина тенденцій ринку, але все ж одна з кращих камер, які ми можемо знайти. Ми завжди можемо розраховувати на реалістичні кольори.

Тут немає штучних і перебільшених їх поліпшень. Фактично, єдиний недолік – іноді занадто яскраве освітлення кадру. Ширококутова камера традиційно обрізає деталі з боків, але великим плюсом має бути збереження кольорів.

Думаю, ми вже звикли до того, що смартфон витримує цілий день досить інтенсивного використання. Galaxy Note 20 вписується в цю тенденцію. Зазвичай увечері у мене залишалося близько 20-30% заряду батареї.

За цей час я робив близько 40-60 хвилин дзвінків, відправляв десятки повідомлень, користувався інтернетом близько 2 годин, плюс 1-2 години музики, кілька фотографій, постійна синхронізація програми та активне з’єднання з годинником. І все це при постійній максимальної підсвічуванні екрану. Акумулятор буде повністю заряджений приблизно за 70 хвилин.

Чіп Exynos 990 з графікою Mali-G77 MP11 не самий топовий, але смартфон працює дуже добре і швидко, незалежно від того, що ми з ним робимо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.