Xiaomi випустить свою альтернативу iPadOS для планшетів

Останній планшет Xiaomi був представлений в середині 2018 року. Потім компанія зробила паузу в їх виробництві, але, як недавно заявив генеральний директор бренду Лей Цзюнь, незабаром лінійка Mi Pad отримає продовження. Більш того, до випуску готується спеціальна «планшетна» версія прошивки MIUI.

За попередньою інформацією, нова лінійка планшетів Xiaomi Mi Pad буде поставлятися з попередньо встановленою фірмовою оболонкою MIUI for Pad. При цьому інтерфейс операційки на базі Android буде максимально адаптований для великих дисплеїв.

Лей Цзюнь також зазначив, що слабкі позиції Xiaomi на ринку планшетів були пов’язані з тим недостатнім рівнем розвитку технологій. З появою флагманських процесорів і камер Xiaomi планує змінити ситуацію, а з огляду на підвищений попит на мобільні пристрої з великими дисплеями топ-менеджер розраховує на хороші продажі.

Інсайдерські звіти вказують на плани Xiaomi вже в цьому році представити новий планшет Mi Pad 5 з оболонкою MIUI for Pad і підтримкою стилуса. На жаль, технічні характеристики новинки поки не розкриваються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.