Екран Google Pixel 5 розчарував фахівців DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році Google пішла на спірне рішення, випустивши свій флагманський смартфон Pixel 5 з далеко не топовими характеристиками. В результаті колись головний камерофон ринку на момент виходу не потрапив навіть до першої десятки рейтингу мобільних камер DxOMark. Тепер же експерти з’ясували, як у нього йдуть справи з екраном.

У Pixel 5 встановлено 6-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів, частотою оновлення 90 Гц і підтримкою HDR10 +. Фахівці DxOMark провели безліч лабораторних тестів і перевірили екран смартфона за допомогою спеціалізованого ПЗ і обладнання в різних умовах.

В результаті експерти відзначили хорошу роботу автояскравості і читаність на сонці, точний відгук на торкання по всій поверхні і те, що при перегляді відео практично немає зникнення кадрів. До недоліків вони віднесли недостатню яскравість, зміна кольорів при активації поліпшення читаності на яскравому сонці, не найкращий досвід при перегляді відео через низьку контрастності, лаги в іграх, а також занадто повільне зниження яскравості з помітними переходами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При підведенні підсумків фахівці DxOMark заявили, що в цілому екран Pixel 5 їх розчарував. Смартфон отримав 74 бали, що далеко від лідерів рейтингу з 89-90 балами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.