Xiaomi Black Shark 4 буде по-справжньому бюджетним ігровим смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрові телефони, як правило, відносяться до середнього або преміального рівня. Коштують вони відповідне і доступні не всім.

Ймовірно, Xiaomi це розуміє. Якщо вірити витокам, вона готує до випуску бюджетну модель для геймерів. Як не дивно – мова про Black Shark 4.

Лінійка Black Shark вражає шанувальників уже кілька років. Їй притаманний характерний незграбний дизайн зі світлодіодним підсвічуванням. Нічого подібного в Black Shark 4 немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій засвітився на китайському сайті сертифікації TENAA. Сказане дозволяє поглянути на знімки Black Shark 4. Зовнішність у нього звичайна.

Виглядає апарат як звичайний смартфон. Корпус нічим не прикрашений – крім логотипу Black Shark. Втім, на правій грані розміщені два тригера. Грати з фізичними кнопками зручніше.

Також видно бічний сканер відбитків. Раніше дактилоскопічний датчик був вбудований в екран. У Black Shark 4 така дорога технологія не використовується. Вірна ознака, що гаджет став дешевше. Тильна камера потрійна. Вона розташована в горизонтальному виступі – як у Samsung Galaxy S10.

Інших відомостей мало. Передбачається лише, що Black Shark 4 вийде в березні поточного року. Можливо, разом з ним дебютує Black Shark 4 Pro – в більш звичному геймерском дизайні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.