Інсайдер назвав одну з головних фішок Samsung Galaxy S22

Не минуло й місяця після презентації серії смартфонів Samsung Galaxy S21, як в мережі з’явилися перші чутки про наступні флагмани компанії. Інсайдер, який повідомив про початок внутрішнього тестування майбутньої новинки, вже назвав одну з головних особливостей її основної камери.

За словами мережевого інформатора по ніком Mauri QHD, інженерний зразок Samsung Galaxy S22 отримав функцію запису відео з роздільною здатністю 8K зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Поки що, за його словами, в такому режимі гаджет здатний пропрацювати не більше трьох хвилин через сильного нагріву. Інсайдер передбачає, що якщо ця проблема не буде вирішена, то виробник, швидше за все, реалізує подібний режим зйомки пізніше, з виходом моделі Galaxy S23.

Актуальна серія смартфонів Samsung Galaxy S21 також підтримує можливість створення роликів в дозволі 7680×4320 пікселів, але кадрова частота при цьому обмежена значенням 24 fps. При цьому одна хвилина відео займає близько 600 МБ на внутрішньому накопичувачі, а тривалість запису не перевищує п’яти хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.