Глава Redmi розкрив подробиці про новий ігровий флагман бренду

Хоча керівництво Redmi офіційно ще не назвало дату проведення найближчої презентації, генеральний директор компанії Лю Вейбін вже поділився подробицями про ще не анонсований ігровий Android-пристрій. Зокрема, він розкрив інформацію про таких специфікаціях гаджета, як модель процесора і ємність акумулятора.

За словами топ-менеджера, смартфон буде побудований на базі флагманського процесора MediaTek Dimensity 1200. Архітектура чіпа представлена ​​розігнаним до 3,0 ГГц ядром Cortex-A78, трьома його аналогами з тактовою частотою 2,6 ГГц, і чотирма енергоефективними Cortex-A55 (2 , 0 ГГц).

Мобільна платформа також оснащена графічним прискорювачем Mali-G77. Крім того, до складу Dimensity 1200 входить двухрежимний 5G-модем, сумісний з NSA / SA мережами. За запевненням Лю Вейбіна, ємність смартфона нової серії буде перевищує 4500 мАг. Крім того, гаджет отримає підтримку технології швидкої зарядки, але її потужність не розкривається.

Як саме буде називатися нова лінійка ігрових смартфонів Redmi, глава компанії не уточнив. Що стосується серії Redmi K40, то її анонс очікується після 12 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.