Батарея на 6000 мАг, 4 камери і доступний цінник: представлений Galaxy M12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В асортименті бюджетної M-серії Samsung з’явилася нова модель – Galaxy M12 з великим дисплеєм, рельєфною спинкою і потужним акумулятором ємністю 6000 мАг. 

Компанія обіцяє, що новинка зможе забезпечити до 58 годин дзвінків, до 24 годин веб-серфінгу по Wi-Fi, до 23 годин безперервного відтворення відео або до 110 годин музики. Цьому сприяє не тільки велика батарея, але і 6.5-дюймова IPS-матриця, яка споживає не так багато енергії через скромного дозволу HD +.

Сканер пальця встановлений на бічній грані, а фронтальна камера на 8 Мп розмістилася в Каплевидний вирізі. Задня спинка має рельєфну поверхню і блок з чотирма камерами: основний сенсор на 48 Мп, ширококутний на 5 Мп і два по 2 Мп для боке і макро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy M12 отримав неназваний восьмиядерний процесор (імовірно, Exynos 850) з максимальною частотою 2.0 Ггц і кілька конфігурацій по пам’яті: 3 + 32, 4 + 64 і 6 + 128 ГБ. Розширити місткість просторів перед можна за допомогою карти microSD.

Смартфон працює на Android 11 з фірмовою оболонкою OneUI і оснащений чіпом NFC для безконтактних платежів, роз’ємом USB-C, 3.5-мм аудиовходом для навушників, а також слотом на дві SIM-карти. Зарядка стандартна – на 15 Вт. 

Скільки Galaxy M12 буде коштувати, Samsung поки не оголосила, але його попередник – Galaxy M11 – на старті продажів пропонувався за 4 500 грн. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.