Ось чому смартфони iPhone такі дорогі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple пропонує широкий асортимент своєї продукції, включаючи Mac Book, iPod, iPhone та багато інших таких технічних пристроїв. iPhone – це один із таких продуктів, який ми всі хотіли випробувати, але айфони занадто дорогі, тому не кожен може собі їх дозволити.

Найбільшим конкурентом айфонів в світі є Android смартфони, які відносно дешевші, ніж iPhone. Згідно з опитуванням, більшість людей не використовують iPhone лише тому, що iPhone є дорогим. Більше того, смартфони Android доступні з усіма стильними функціями та стильним дизайном, які не гірші ніж в iPhone у будь-якому сенсі. Тоді чому люди купують iPhone?

Там, де немає необхідності відповідати, чому iPhone настільки популярний, важливо наповнити наш розум, знаючи, чому iPhone дорогі. Безумовно, iPhone є брендом номер один і найбільш продаваним у світі. Можливо, це причина, з якої iPhone такий дорогий, але напевно, це не може бути єдиною причиною. До кінця читання цієї статті ви більше не будете спантеличені тим, чому iPhone дорожчі за Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому iPhone коштує дорого?

Це, безумовно, незрозуміло, незважаючи на те, що вони пропонують майже ті ж функції, що і Android, чому iPhone так дорогий? Ну, є кілька фактів, які дають нам вагомі підстави вважати, чому вони такі дорогі?

Однією з основних причин,чому iPhone є занадто дорогі, це те, що Apple має власне налаштоване обладнання та програмне забезпечення. На відміну від конкурента Samsung, який виробляє власні персоналізовані телефони, але запрограмував на них операційну систему Android від Google, Apple інтегрує власну iOS в iPhone, щоб найкраще доповнити власне розроблене обладнання. Це одна з відповідей, чому iPhone такі дорогі. На додаток до цього, аналізуючи, чому iPhone такі дорогі, ми спостерігали, що iPhone надзвичайно швидший, ніж телефони Android. iPhone надзвичайно ефективні та швидко роблять будь-що з вашим телефоном, від редагування тисяч відео та роботи над громіздкими файлами.

Переходячи до додатків та магазину одатків, iPhone є першою платформою, де більшість розробників запускали свої програми раніше, ніж де-небудь ще, і це, в свою чергу, сприяє високій ціні iPhone. Ми можемо взяти приклад Instagram, який дебютував у магазині Apple на 2 роки раніше, ніж Google play store. Той самий випадок із Snapchat. iPhone тепер може редагувати ваші фотографії в реальному часі та дозволяє надсилати платежі через програму обміну повідомленнями разом із програмою файлів для управління та впорядкування файлів.

Варто підкреслити плавну координацію iPhone з пристроями iPad і Mac. Синхронізація фотографій, надсилання текстових повідомлень і навіть відповідь на дзвінок можливі на вашому Mac, оскільки iPhone підтримує передачу даних, завдяки чому плавно починає щось робити на вашому iPhone і продовжує робити це на iPad або Mac.

Що стосується технологій та пристроїв, то гарантія – це велике питання та фактор, який впливає на наш вибір. iPhone постачається з додатковою гарантією на 2 роки на випадкові пошкодження. Це платна послуга від Apple, і тому Apple iPhone є дорогими.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.