Смартфони

Новий смартфон Nokia 5.4 вже на ринку України

Share

Сьогодні компанія HMD Global, дім для телефонів Nokia, оголосила старт продажів Nokia 5.4 в Україні. Смартфон став продовженням 5-ї лінійки і отримав 4-сенсорну основну камеру на 48 МП і селфі-камеру 16 МП, процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 662 та батарею, що тримає заряд до двох днівi. Nokia 5.4 не втратить актуальності з часом – отримає оновлення до Android ™ 11 і 12 версій. Рекомендована роздрібна ціна 5 499 грн.

Такою є тенденція часу — нині все більше людей заробляють на своїх захопленнях, працюючи у дорозі, за допомогою лише одного смартфона. Із урахуванням цього Nokia 5.4 отримав поліпшену швидкість роботи та чудову ціну, тому він стане відмінним помічником фотографам-, дизайнерам- або копірайтерам-початківцям.

Мистецтво у кожному кадрі

4-сенсорна основна камера 48 МП і селфі-камера 16 МП знімають вражаючі фотографії і відеоролики не тільки в ідеальних умовах, але й у русі. Сенсор з ультрашироким кутом огляду відповідає за панорамні фотографії, а сенсор глибини і макросенсор – за якісне опрацювання деталей портретів і фокусування на об’єктах поблизу. Затвор спрацьовує без затримок, а значить, ви не упустите жодного цінного кадру.

У Nokia 5.4 передбачена зйомка в режимі «Кіно» – 24 кадру в секунду у форматі 21:9 – та відеоредактор із спеціально підібраними кольоровими ефектами для обробки відео. У налаштуваннях камери можна збільшити швидкість відеозапису до 60 кадрів в секунду – дитячі трюки на скейтборді, витівки домашньої тваринки і ваші спортивні рекорди будуть виглядати особливо ефектно. У смартфоні використовуються сучасні технології стабілізації зображення та шумопоглинання, а також просторовий звук OZO Audio – все для зйомки відеороликів відмінної якості.

Покладайтеся на штучний інтелект від Qualcomm®

Неважливо, що ви робите — працюєте, граєте, фотографуєте, транслюєте стріми чи розважаєте малечу, — процесор Snapdragon 662 із AI-функцією «Адаптивної батареї» потурбується про довший час автономної роботи до двох днів, якісніші зображення та підвищену продуктивність.

Гарний ззовні та надійний всередині

Захопливий 6.39-дюймовий дисплей HD+ із вирізом-цяткою для селфі-камери забезпечує більшу корисну площу екрану при компактному розмірі гаджета.

Надійний і безпечний Nokia 5.4 готовий до ОС Android™ 11 та 12. Завдяки трирічним щомісячним оновленням безпеки й дворічним оновленням програмного забезпечення ваші дані будуть у безпеці, а смартфон – із підтримкою актуальних функцій. HMD Global прагне досконалості, і тому смартфони Nokia утримують лідерські позиції на ринку, поєднуючи оновлення програмного забезпечення й безпеки з якістю виготовленняiv. Усе це гарантує ще довшу актуальність продукту.

Ціна та доступність

Nokia 5.4 вже надійшов у продаж в Україні в модифікації 4/64 ГБ у кольорі полярна ніч. Пурпуровий колір з’явиться на ринку трохи згодом. Рекомендована роздрібна ціна – 5 499 грн.

 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Секретний підводний дрон американців показали наживо

    Управління перспективних дослідницьких проектів Міністерства оборони США (DARPA) опублікувало нові зображення дрону Manta Ray. Фото…

    02.05.2024

    WhatsApp представив нові функції для спільнот

    WhatsApp анонсував появу нових опцій. Вони будуть корисні всім користувачам, які перебувають у групах. Інформація…

    02.05.2024

    Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів

    Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер - все це не має значення, якщо вже…

    02.05.2024

    У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

    У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний…

    02.05.2024

    Розбір Huawei Pura 70 Pro виявив незначні відмінності від Ultra

    Huawei розширила доступність серії Pura 70 для міжнародної аудиторії, і потенційні покупці прагнуть дізнатися, чи…

    02.05.2024

    Windows 11 втрачає популярність, а Windows 10 займає 70% ринку і продовжує зростати – в чому причина

    ОС Windows 11 восени виповниться вже 3 роки, але їй все ще важко наздогнати ринкову…

    02.05.2024