Новий смартфон Nokia 5.4 вже на ринку України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія HMD Global, дім для телефонів Nokia, оголосила старт продажів Nokia 5.4 в Україні. Смартфон став продовженням 5-ї лінійки і отримав 4-сенсорну основну камеру на 48 МП і селфі-камеру 16 МП, процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 662 та батарею, що тримає заряд до двох днівi. Nokia 5.4 не втратить актуальності з часом – отримає оновлення до Android ™ 11 і 12 версій. Рекомендована роздрібна ціна 5 499 грн.

Такою є тенденція часу — нині все більше людей заробляють на своїх захопленнях, працюючи у дорозі, за допомогою лише одного смартфона. Із урахуванням цього Nokia 5.4 отримав поліпшену швидкість роботи та чудову ціну, тому він стане відмінним помічником фотографам-, дизайнерам- або копірайтерам-початківцям.

Мистецтво у кожному кадрі

4-сенсорна основна камера 48 МП і селфі-камера 16 МП знімають вражаючі фотографії і відеоролики не тільки в ідеальних умовах, але й у русі. Сенсор з ультрашироким кутом огляду відповідає за панорамні фотографії, а сенсор глибини і макросенсор – за якісне опрацювання деталей портретів і фокусування на об’єктах поблизу. Затвор спрацьовує без затримок, а значить, ви не упустите жодного цінного кадру.

У Nokia 5.4 передбачена зйомка в режимі «Кіно» – 24 кадру в секунду у форматі 21:9 – та відеоредактор із спеціально підібраними кольоровими ефектами для обробки відео. У налаштуваннях камери можна збільшити швидкість відеозапису до 60 кадрів в секунду – дитячі трюки на скейтборді, витівки домашньої тваринки і ваші спортивні рекорди будуть виглядати особливо ефектно. У смартфоні використовуються сучасні технології стабілізації зображення та шумопоглинання, а також просторовий звук OZO Audio – все для зйомки відеороликів відмінної якості.

Покладайтеся на штучний інтелект від Qualcomm®

Неважливо, що ви робите — працюєте, граєте, фотографуєте, транслюєте стріми чи розважаєте малечу, — процесор Snapdragon 662 із AI-функцією «Адаптивної батареї» потурбується про довший час автономної роботи до двох днів, якісніші зображення та підвищену продуктивність.

Гарний ззовні та надійний всередині

Захопливий 6.39-дюймовий дисплей HD+ із вирізом-цяткою для селфі-камери забезпечує більшу корисну площу екрану при компактному розмірі гаджета.

Надійний і безпечний Nokia 5.4 готовий до ОС Android™ 11 та 12. Завдяки трирічним щомісячним оновленням безпеки й дворічним оновленням програмного забезпечення ваші дані будуть у безпеці, а смартфон – із підтримкою актуальних функцій. HMD Global прагне досконалості, і тому смартфони Nokia утримують лідерські позиції на ринку, поєднуючи оновлення програмного забезпечення й безпеки з якістю виготовленняiv. Усе це гарантує ще довшу актуальність продукту.

Ціна та доступність

Nokia 5.4 вже надійшов у продаж в Україні в модифікації 4/64 ГБ у кольорі полярна ніч. Пурпуровий колір з’явиться на ринку трохи згодом. Рекомендована роздрібна ціна – 5 499 грн.

 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.