HMD планує перезапустити культовий телефон Nokia 3650

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останніх кількох років компанія HMD займається перезапуском культових телефонів Nokia. Сьогодні стало відомо, що останньою моделлю, яка отримає нове життя стане 3650.

Згідно зі звітом GSMArena, компанія має намір оновити мобільний телефон Nokia 3650, який свого часу викликав багато суперечок. Для тих, хто не знає, телефон було випущено ще в 2003 році і він входив до складу пристроїв Candybar на базі Symbian Series 60. Він відрізнявся унікальною круглою розкладкою клавіатури. Звичайно, що настільки сміливий дизайн виділявся на фоні конкурентів. Однак невідомо, чи збереже оновлена модель класичний дизайн або ж буде виглядати зовсім інакше.

Якщо говорити про характеристики старої моделі, то в пристрої встановлений 2,1-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 176х208 пікселів. На задній панелі можна знайти одну задню камеру VGA, а джерелом живлення виступав акумулятор ємністю 850 мАг. Оновлена версія отримає більш великий дисплей, але точні характеристики наразі залишаються невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.