Два дисплея і новий форм-фактор. HUAWEI Mate X2 показали на рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через два роки після дебюту HUAWEI Mate X отримає наступника – вчора виробник оголосив дату презентації свого нового гнучкого смартфона. Ключові характеристики пристрою вже були розкриті китайським регулятором TENAA і доповнені численними інсайдерськими звітами. Нещодавно ж в мережі з’явився і рендер HUAWEI Mate X2, що демонструє гаджет в розкритому і складеному вигляді.

Раніше про дизайн смартфона можна було судити тільки по одному з патентів компанії на складний пристрій і непідтвердженими «живими» фотографіями. Нове зображення HUAWEI Mate X2 було опубліковано в Weibo інсайдером під ніком Digital Chat Station, відомим високою точністю прогнозів.

Судячи з рендеру, основний екран новинки з симетричними тонкими рамками буде складатися всередину, а не назовні, як у HUAWEI Mate X. Зображення смартфона в складеному вигляді демонструє другий дисплей з подвійною камерою для Селфі в лівому верхньому кутку. За словами інформатора, один з сенсорів Фронталки матиме дозвіл 16 Мп. Крім того, витягнутий додатковий екран, ймовірно, отримає співвідношення сторін 21:9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера пристрою на зображенні не представлена ​​- ймовірно, вона знаходиться на зовнішній стороні корпусу. Кількість і роздільна здатність датчиків в її складі джерело не уточнює. Презентація HUAWEI Mate X2 відбудеться 22 лютого 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.