Перші фото OPPO Find X3 підтверджують флагман в новому дизайні і унікальною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З наближенням анонсом флагманського OPPO Find X3 в мережі накопичується все більше інформації про нього. Слідом за рендерами інсайдер Evleaks опублікував цілу серію якісних знімків, які демонструють зовнішній вигляд новинки і поділився новими подробицями.

Головною особливістю дизайну став блок основної камери, який плавно переходить в корпус. У ньому встановлені два сенсора Sony IMX766 на 50 Мп (основний і ширококутний), телеоб’єктив з дворазовим оптичним зумом і 3-мегапіксельний макро-датчик, що забезпечує 25-кратне наближення для використання в якості електронного мікроскопа.

Спереду буде вигнутий 6.7-дюймовий OLED-дисплей з вбудованим сканером відбитка, роздільна здатність 3216 × 1440 пікселів і адаптивної частотою оновлення від 10 до 120 Гц. Матриця, як пише інсайдер, охоплює 100% колірної гами DCI-P3 і забезпечує 10-бітну глибину кольору.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується інших характеристик, очікується флагманський процесор Snapdragon 888, 12 ГБ оперативної пам’яті, не менше 256 ГБ флеш-пам’яті і акумулятор з підтримкою швидкої провідний зарядки SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт і бездротової на 30 Вт.

Презентація OPPO Find X3, за попередньою інформацією, відбудеться в березні цього року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.