Рейтинг кращих смартфонів Samsung 2021 за ціною і якістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник Samsung за останні кілька років суттєво додав і тепер його модельний ряд складається з рішень для користувачів з будь-якими фінансовими можливостями. Так що, якщо ви хочете купити собі нову модель смартфона – бренду є що запропонувати. Щоб знати, який Самсунг краще купити в 2021 році – читайте нашу статтю. У ній ми розповідаємо про ключові фішках топових моделей бренду.

№10 – Samsung Galaxy A11

З урахуванням того, скільки модель коштує, у неї досить привабливий дизайн з трендовим вирізом під фронталку біля екрану, який не часто зустрічається в сегменті до 5000. Вражають і його розміри – 6.4 дюйма. Так що, якщо смартфон вам потрібен переважно для споживання медіаконтенту, має сенс придивитися саме до цієї недорогої моделі, а не до попередньої. До того ж тут більш ємна батарея (4000 мАг), порт Type-C, а не microUSB і чіпсет трохи потужніше – Snapdragon 450. Різниця в ціні при цьому мінімальна.

№9 – Samsung Galaxy A01

Гарне бюджетне рішення, яке відмінно підійде непідготовленим користувачам. Смартфон оснащений процесором Snapdragon 439, якого цілком вистачає для базових завдань (інтернет, дзвінки, відео і т.д.), а також непоганим 5.7-дюймовим екраном. Також згадки вартує наявність Android 10 з коробки і окремого слота під флешку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З мінусів найдешевшого телефону фірми Самсунг – акумулятор всього на 3000 мАг . Доведеться стабільно заряджати пристрій раз на добу. З урахуванням того, що це найдешевший апарат в асортименті марки – мінус не такий значний.

№8 – Samsung Galaxy A31

Наш топ телефонів Самсунг продовжує Samsung Galaxy A31. Модель несуттєво відрізняється від M21: у неї є додатковий макрооб’єктив на 5 МП, а сканер відбитків пальців розташований в екрані, а не на спинці. За швидкістю і точністю спрацьовування різниця між модулями незначна. В іншому гаджети практично ідентичні, це стосується це як продуктивності, так і 6.4-дюймових AMOLED-дисплеїв.

№7 – Samsung Galaxy M21

Samsung Galaxy M21 вже солідніше перших двох конкурсантів. Гаджет комплектується AMOLED-панеллю, яка видає солідну по частині контрастності і насиченості кольорів картинку, добротною потрійною камерою з провідним сенсором на 48 МП, 4 ГБ оперативної пам’яті і потужним акумулятором на 6000 мАг. Навіть при дуже активній експлуатації батареї вистачає на два дні автономної роботи. Покупці у відгуках заслужено називають модель однієї з найбільш успішних в асортименті бренду по співвідношенню ціни і якості, а також рекомендують її всім, кого цікавлять недорогі смартфони з хорошою камерою.

№6 – Samsung Galaxy A51

Одна з найпопулярніших моделей сегмента до 10 000 гривень в Україні. На відміну від попередніх девайсів екран тут побільше – 6.5 дюйма, а замість каплевидного вирізу використовується точка, яка виглядає куди мінімалістичніше і приємніше. Іншою особливістю варто вважати розширення ультраширіка – 12 МП. За рахунок цього модуль захоплює куди більше деталей, тому загальна якість фото тут краще, ніж на аналогічних сенсорах M21 і A31.

Батареї стабільно вистачає на день. Так що, якщо ви шукаєте смартфон від Самсунг з гарною камерою і батареєю, зверніть увагу на Galaxy A51. А ось по продуктивності особливого приросту немає, що дивно з урахуванням різниці в ціні. Відзначають це і користувачі в своїх відгуках.

№5 – Samsung Galaxy Note 10 Lite

За крок від потрапляння на призовий п’єдестал топа, де зібрані найкращі смартфони Самсунг, зупинилася модель Galaxy Note 10 Lite . Це перший в нашому рейтингу гаджет з телефото-об’ективом. Роздільна здатність у нього 12 МП, така ж, як і у основного датчика з ультраширіком. Інший фішкою моделі є наявність стилуса, який розширює функціонал апарату. А ось з продуктивністю тут справи йдуть так собі: Exynos 9810 набирає в AnTuTu всього 260 тисяч балів, що є рівнем смартфонів майже в два рази дешевше. Так що, для ігор купувати модель не рекомендуємо.

№4 – Samsung Galaxy A71

Наш рейтинг смартфонів Самсунг 2021 ціна якість продовжує A71. Це дуже солідний апарат з процесором Snapdragon 730 під капотом. Такого чіпсета з головою вистачить не тільки для месенджерів та інтернету, але і сучасних ігрових релізів. Екран тут просто величезний – 6.7 дюймів, виконаний за технологією Super AMOLED Plus .

З інших фішок – відмінна квадрокамера з провідним датчиком на 64 МП і 12-мегапіксельним ультраширіком , а також батарея на 4500 мАч з підтримкою 25-ватної швидкої зарядки. Загалом, Galaxy A71 пропонує майже всі флагманські фішки за винятком вологозахисту корпусу, стеродінаміков і задника зі скла (тут використовується пластик).

№3 – Samsung Galaxy S20

Дуже успішний флагман, який хвалять як оглядачі, так і звичайні користувачі. При флагманському процесорі у нього компактні розміри 151.7 x 69.1 x 7.9 мм, що дозволяють впоратися з пристроєм однією рукою, а також преміальні матеріали корпусу (алюміній і скло). 6.2-дюймовий екран видає картинку в 2К розширенні з частотою оновлення 120 Гц.

Потрійна камера включає в себе 64-мегапіксельний телевик , який знімає з потрійним гібридним зумом. Є стереодинаміки, які продукують насичений низькими частотами звук і слот під флешку , відсутній в багатьох флагманах. Крім 25-ватної швидкої зарядки, є 15-ватна бездротова.

№2 – Samsung Galaxy S20 Ultra

При порівнянні модель вигідно відрізняється від базової версії. Тут встановлено більший 6.9-дюймовий екран, а також більш просунуті фотосенсори. Наприклад, основний датчик має розширення 108 МП, а не 12 МП, а телевик на 48 МП може знімати з четверним оптичним зумом. У комплектації апарату присутні не тільки базові аксесуари, але і шикарні AKG-навушники. Згадки вартує і більш ємний акумулятор – 5000 мАг з підтримкою 45-ватної швидкої провідний зарядки. Якщо ці моменти для вас грають важливу роль – переплачувати варто. Однак, для більшості користувачів функціоналу S20 вистачить з головою.

№1 – Samsung Galaxy Note20 Ultra

Апарат 2020 року очолює наш рейтинг, в якому зібрані топ 10 кращих смартфонів Самсунг по співвідношенню ціни і якості. Апарат досі актуальний в 2021 році і може втерти носа багатьом новинкам. Аналогічної думки дотримуються і експерти.

У моделі трендовий дизайн з надійних преміальних матеріалів, 2К дисплей з частотою оновлення 120 Гц і діагоналлю 6.9 дюймів, топові фотоможливості з 5-кратним оптичним зумом і відмінним провідним сенсором на 108 МП, які роблять якісні знімки навіть в складних умовах освітлення, а також стилус S -Pen.

Варто згадки і стереозвук – він виходить гучним, чисти і об’ємним за рахунок низьких частот. Єдине, за що можна покритикувати модель – швидка зарядка. Її потужність тут всього 25 Вт, що за мірками флагмана дуже скромно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.