Samsung не виключає випуск смартфона з виїмкою в екрані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Electronics не виключає ймовірності випуску смартфона з виїмкою в верхній частині дисплея. У ній, імовірно, розміститься фронтальна камера або набір біометричних датчиків. Це випливає з матеріалів нового патенту компанії, знайденого в базі даних Всесвітньої організації інтелектуальної власності.

Патент, що описує набирає популярність дизайнерський хід, містить одразу кілька інженерних креслень. На одних виїмка під камеру розташована в правому верхньому куті екрану і практично непомітна, тоді як на інших – її розмістили по центру за аналогією з відомим смартфоном Essential Phone.

Примітно, що на кожному кресленні присутня очевидно фізична клавіша Home, зводячи до мінімуму ймовірність реалізації представлених дизайнерських рішень. Втім, ніщо не заважає Samsung скористатися власними напрацюваннями частково, адаптувавши для майбутніх смартфонів одну тільки виїмку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першим смартфоном з виїмкою для фронтальної камери став Essential Phone, яку виробляє компанія Енді Рубіна. Незважаючи на це, світова громадськість схильна вважати прабатьком цієї ідеї компанію Apple, наділені iPhone X менш елегантною, але не в приклад більш функціональною «бровою».

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.