Samsung Galaxy A52 показали з усіх боків на офіційних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже кілька авторитетних інсайдерів офіційно підтвердили плани Samsung найближчим часом представити наступника свого среднебюджетной бестселера Galaxy A51. У новому звіті мережевих інформаторів модель Galaxy A52 була показана з усіх боків на свіжих прес-рендера.

За попередньою інформацією, Samsung Galaxy A52 5G буде доступний в чотирьох колірних рішеннях: чорному, блакитному, фіолетовому і білому. Незважаючи на те що Samsung офіційно не підтвердила вихід новинки, про її технічні характеристики є чимало інформації.

Зокрема, імовірно Galaxy A52 5G отримає 6,5-дюймовий дисплей S-AMOLED з врізаною фронтальною камерою і підекранним сканером відбитків пальців. На тильній стороні пристрою розмістяться чотири датчика основної камери з максимальною роздільною здатністю 64 Мп. Опублікована раніше документація регулятора 3C вказує на підтримку 15-ватної зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, гаджет встиг пройти сертифікацію в таких агентствах, як TENAA, Bluetooth SIG, BIS і Wi-Fi Alliance, а також був помічений на сайті офіційно представництва Samsung в Австрії, що може свідчити про його швидкий вихід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.