Технічні характеристики та зображення Xiaomi Mi MIX Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька тижнів тому ми повідомляли, що компанія Xiaomi нарешті готова до запуску глобального виробництва свого першого складаного смартфона. Сьогодні відомий турецький Twitter-акаунті TechinDeep були опубліковані перші фотографії телефона з гнучким екраном.  Інсайдери повідомляють, що кодова назва довгоочікуваної новинки «cetus». Комерційна назва – Xiaomi Mi Mix Fold.

Складаний смартфон отримає гнучкий AMOLED-дисплей з підтримкою роздільної здатності 2480х1860 точок. Частота оновлення зображення – 90 Гц. Трохи дивно, по цим специфікаціям Xiaomi Mi Mix Fold програє майже всім сучасним флагманом. На задній панелі також є екран. На ньому будуть відображатися системні повідомлення.

Модуль основної камери складається з 50-мегапиксельного датчика від Sony та ширококутного об’єктива. Реалізована підтримка 3-кратного зума. За продуктивність роботи відповідає флагманський центральний процесор Qualcomm Snapdragon 888. Смартфон підтримує 2 SIM-карти та NFC. Представлені зображення смартфона створені на базі патентної документації Xiaomi. Нещодавно робочий прототип Mi Mix Fold був помічений в китайському метро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.