Apple вже тестує iPhone з довгоочікуваним датчиком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом в мережі активно поширювались чутки, стосовно того, що американський технологічний гігант найближчим часом реалізує технологію Face ID нового покоління. Однак сьогодні з’явилася інформація, що Apple тестує нову технологію Touch ID. Більшість  сучасних смартфонів преміум-класу оснащені вбудованим в дисплей датчиком відбитків пальців. Нарешті аналогічний датчик з’явиться в iPhone.

Повідомляється, що компанія тестує інтегрований в дисплей Touch ID. Раніше повідомлялося, що Apple може встановити датчики відбитків пальців на дисплеї майбутніх iPhone. В останньому звіті вказується, що компанія досягла суттєвого прогресу в цьому напрямку. Однак це не означає, що Apple відмовиться від розвитку Face ID. Звіти, що надходять від WSJ, засновані на інформації двох співробітників Apple, які залишаються анонімними, обидві технології – Touch ID і Face ID будуть присутні в майбутній моделі iPhone.

Хоча оптичний сканер відбитків пальців може бути більш надійними, ніж ультразвуковий датчик, Apple продовжує тестувати його. Оновлена версія Touch ID може дебютувати на покращеному смартфоні iPhone SE.  Остаточна дата його презентації наразі невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.