Інсайдер розкриває технічні характеристики загадкового смартфона Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що суббренд Xiaomi Redmi анонсує серію смартфонів Redmi K40 в кінці цього місяця в Китаї. У лінійку, ймовірно, увійдуть: телефон середнього класу під назвою Redmi K40 і флагманська модель під назвою Redmi K40 Pro. Сьогодні надійний інсайдер з Китаю опублікував в Weibo характеристики майбутнього телефону середнього класу від Xiaomi. Тіпстер не оголосив назву пристрою. Однак судячи зі специфікацій, це саме Redmi K40.

Минулого місяця в програмному коді MIUI Xiaomi Mi 11 була знайдена інформація про неанонсований смартфон Xiaomi, що працює на центральному процесорі sm7350 від Qualcomm. Кінцеве назва продукту невідома. Проте, вважається, що цей чіпсет може дебютувати на ринку під назвою Snapdragon 775G в першому кварталі 2021 року. Схоже, що тіпстер пролив більше інформації про цей загадковий телефон Xiaomi.

Передбачається, що Snapdragon 775G – це 5-нм чіпсет з архітектурою Cortex-A78. Той же самий тіпстер повідомив, що тест прототипу показав, що SoC може набрати близько 530 000 балів в AnTuTu. Вважається, що чіпсет підтримує до 12 ГБ оперативної пам’яті та дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Новий витік показує, що неанонсований телефон Xiaomi/Redmi має OLED-дисплей з одним отвором. Кажуть, що він оснащений 64-мегапіксельною основною камерою і, ймовірно, буде підтримувати 5-кратний зум. Тіпстер також показав, що він має можливість швидкої зарядки. Будемо сподіватися, що в нових звітах буде розкрита особистість цього пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.