Показали як може виглядати Galaxy Z Fold 3 з «невидимими» камерами

Відомий в IT-сфері дизайнер Бен Гескін, який не раз досить точно візуалізував смартфони задовго до їх виходу, створив якісні рендери складного Samsung Galaxy Z Fold 3 на основі наявних в мережі витоків.

З чуток, новинка стане компактніша попередника. Діагональ зовнішнього екрана складе 6.21 дюйма проти 6.23 дюймів у Galaxy Z Fold 2, а основного – 7.55 дюйма проти 7.59. Рамки при цьому зменшать, а фронтальні камери, як у ZTE Axon 20 , нібито приховають під матрицями.

Смартфон вперше в серії обзаведеться підтримкою фірмового пера S Pen, але в корпусі під нього немає отворів, тому, як і в випадку з Galaxy S21 Ultra, доведеться окремо докуповувати спеціальний чехом з кріпленням. Дизайн основної камери повторює серію Galaxy S21 – модуль плавно переходить в металеву рамку.

Інформації про технічні характеристики поки немає, але напевно в основу Galaxy Z Fold 3 ляже флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 888. За даними інсайдерів, смартфон можуть показати в червні цього року, а його вартість буде порівнянна з Galaxy Z Fold 2, який зараз продається за 55 тис. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.