Старий дизайн і нові камери: Sony Xperia 1 III на перших зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за дорогим Xperia Pro з підключенням до професійних камер Sony планує випустити ще одну новинку – фотофлагмана Xperia 1 III. Судячи з рендерів, якими поділився OnLeaks, він збереже класичні для компанії риси дизайну і вперше в серії отримає перископний об’єктив для зйомки з оптичним зумом.

Xperia 1 III буде виконаний в скляному корпусі з металевою рамкою і наступними габаритами: 161.6 × 67.3 × 8.4 мм. На правій грані розташувалися гойдалка регулювання гучності, кнопка харчування з вбудованим сканером пальця, окрема клавіша для управління камерою і ще одна, призначення якої поки невідомо.

Спереду встановлено витягнутий 6.5-дюймовий OLED-дисплей зі співвідношенням сторін 21: 9, 4K-роздільною затністю і HDR. В основі флагмана лежить процесор Qualcomm Snapdragon 888 з підтримкою 5G-мереж. Також відомо про наявність слота для карт microSD і 3.5-мм аудіороз’єми для навушників. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У складі основної камери три сенсора, включаючи перископний для оптичного наближення, а також ToF-датчик для визначення глибини сцени. Судячи з маркування, апарату дістанеться оптика від Zeiss.

Інші технічні характеристики і можливі терміни релізу смартфона інсайдер не повідомив. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.