Motorola показала безконтактну зарядку з великою «далекобійністю»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одночасно з «повітряною» бездротовою зарядкою Xiaomi свою альтернативу нової технології представив і бренд Motorola. Демонстраційна версія фірмової док-станції компанії забезпечує подачу живлення на відстані до 100 сантиметрів, при цьому габарити пристрою можна порівняти з розмірами звичайного смартфона.

Проморолик з демонстрацією роботи технології з’явився в китайській соціальній мережі Weibo. Відео показує, як пристрій під назвою Motorola One Hyper заряджає відразу два смартфона, схожих на модель Motorola Edge. При цьому відстань від гаджетів до бази становить 80 і 100 сантиметрів.

Однією з особливостей новинки стала зупинка процедури зарядки в момент, коли між базою і смартфоном з’являється рука людини. Ймовірно, це пов’язано з технікою безпеки при роботі з приладами, які генерують електромагнітне випромінювання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник поки не надав ніякої додаткової інформації про потужності зарядної станції, а також про терміни її виходу на ринок і роздрібною ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.