Meizu 18 з підекранною камерою показали на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після анонса мобільної платформи Snapdragon 888 в числі компаній, що заявили про плани представити гаджет на базі новітнього процесора, виявилася і Meizu. Нещодавно скарбничку серії чуток і інсайдерських звітів, пов’язаних з новим флагманом бренду, в мережі з’явилося коротке відео, яке демонструє ще не представлений смартфон Meizu 18.

Судячи по ролику, Meizu 18 отримає фронтальну камеру, яка розміститься під дисплеєм. При цьому інсайдери не уточнюють, яка саме модель показана на відео: базовий Meizu 18 або просунутий Meizu 18 Pro. За даними джерел мережі, компанія може випустити таку модифікацію обмеженою партією, в той час як серійна версія отримає врізану в екран Фронталки.

За запевненням мережевого інформатора Digital Chat Station, новинка китайського виробника електроніки отримає OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 120 Гц. Апарату також приписують акумулятор на 3910 мАг з підтримкою 30-ватної швидкої зарядки (4410 мАг / 40 Вт для Pro-версії).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що нові флагмани Meizu будуть представлені навесні 2021 року за ціною від $ 580. Виробник цю інформацію офіційно поки не підтвердив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.