Realme випустить 5G-смартфон дешевше $150: зображення та технічні характеристики новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme RMX3121 – це телефон з підтримкою 5G, його розміри 163,9 x 75,7 x 8,4 мм. Смартфон отримає 6,52-дюймовий дисплей. Зображення фронтальної панелі неанонсованого мобільного пристрою, що з’явилося в базі даних TENAA, показали, що він оснащений екраном з краплевидним вирізом.

У телефоні RMX3121 буде встановлена ​​ОС Android 11. Смартфон обладнаний батареєю ємністю 4980 мАг (типове значення 5000 мАг). Сертифікація 3C телефону показала, що він може підтримувати швидку зарядку на 18 Вт. Realme RMX3121 оснащений бічним сканером відбитків пальців. На задній панелі пристрою розташований модуль камери квадратної форми, в який входять три об’єктиви та світлодіодний спалах. Наразі комерційна назва цього смартфона невідома.

Китайський аналітик нещодавно повідомив, що Realme готується випустити смартфон на чіпсеті Dimensity 700. Інсайдер стверджує, що смартфон отримає екран з краплевидним вирізом, квадратний модуль камери і акумулятор ємністю 5000 мАг. Передбачається, що пристрій може бути телефоном серії Q і може мати доступну вартість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.