Apple розповіла, що трапиться з iPhone при використанні неоригінальної камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple оновила сторінку сайту технічної підтримки, додавши туди документ, в якому розповідається про проблеми з iPhone, що виникають на тлі використання неоригінальної камери.

Нагадаємо , що буквально вчора ввечері американська компанія випустила свіже оновлення iOS 14.4. Завдяки йому система може повідомляти користувача про те, що камера в iPhone не є справжньою камерою Apple, що може говорити про те, що при ремонті пристрою використовувалися підроблені комплектуючі.

Також компанія звернула увагу і на проблеми, які трапляються з iPhone при установці неоригінальних камер. Так, неоригінальна Камера може не фокусуватися і чи видавати нечіткі фотографії, в режимі “портрет”, може бути частково або повністю не в фокусі. Крім того, програми сторонніх розробників, при використанні камери, можуть різко вимикатися або зависати, а попередній перегляд в режимі реального часу в них може зависати або відображатися порожнім.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Неоригінальна камера може викликати проблеми з сумісністю або продуктивністю. Наприклад, проблема може виникнути після оновлення програмного забезпечення iOS, яка містить оновлення або нові функції для камери “ , – попередили в Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.