В Apple попередили, кому не можна користуватися iPhone 12

Час читання: < 1 хв.

У компанії Apple попередили, що магніти в їх пристроях, і створювані ними електромагнітні поля можуть порушити роботу медичних пристроїв, таких як кардіостимулятори або дефібрилятори.

Реклама

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це повідомляє пресслужба “яблучної” компанії, відзначивши, що магніти містяться в iPhone і зарядному пристрої MagSafe.

В Apple відзначили, кардіостимулятори і дефібрилятори, що імплантуються, можуть містити датчики, які реагують на розташовані поблизу магніти і радіопередавачі.

Зараз читають  Власники iPhone 15 на iOS 18 отримують рекомендації обмежити зарядку до 80-95%

Коментар: “Щоб уникнути можливого контакту з цими пристроями, тримайте iPhone і аксесуари MagSafe на безпечній відстані (понад 15 см від пристрою, більше 30 см при бездротової зарядки)“, – попередили в компанії.

В Apple додали, що для отримання більш точних вказівок потрібно проконсультуватися з лікарем і виробником медичного пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.