Новий екран Samsung Galaxy S21 Ultra допоміг скоротити енергоспоживання на 16%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після презентації флагманської лінійки смартфонів Galaxy S21 представники Samsung опублікували нові відомості про використовувані в пристроях дисплеї. За заявою виробника, нова матриця дозволила скоротити сумарну енергоспоживання на 16%.

У Galaxy S21 Ultra використовується дисплей, матриця якого побудована таким чином, щоб випромінювати потік електронів в органічних шарах значно швидше попередників. Таке прискорення дозволило підвищити рівень яскравості екрану при зниженні енергоспоживання. 

«Постійний розвиток технологій відображення збільшило потребу в більш низькому енергоспоживанні при створенні великих швидких екранів з високою роздільною здатністю», – Джіхо Бек, глава відділу продажів, маркетингу і планування продуктів мобільних дисплеїв Samsung Display.

Samsung зробила свої екрани більш енергоефективними, дозволивши флагманському смартфону працювати довше. Galaxy S21 Ultra 5G отримав 6,8-дюймовий дисплей, чотири датчики основної камери і працює на платформах Exynos 2100 і Snapdragon 888 в залежності від регіону продажів. Базова версія смартфона з 12/128 ГБ  пропонується за ціною в 43 999 грн. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передзамовлення на новинку відкритий з 14 січня і триватиме до 4 лютого 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.