Snapdragon 750G і NFC. Представлений новий смартфон ZTE Blade X1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ZTE оновила лінійку власних смартфонів, випустивши модель під назвою Blade X1. Апарат отримав підтримку мереж п’ятого покоління, свіжий процесор Qualcomm, просунуту акустичну систему, і позиціонується як пристрій середнього класу за ціною менше $ 390.

Гаджет побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 765G і обладнаний 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 60 Гц. Виробник пропонує гаджет в єдиній модифікації – з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ накопичувальної пам’яті. При цьому ємність вбудованого сховища можна розширити за допомогою карт microSD до 2 ТБ.

Виробник заявляє про підтримку технології DTS Ultra Audio для динаміків, а при підключенні гарнітури смартфон автоматично активує режим DTS: X 3D з панорамним звучанням. Ємність вбудованого акумулятора апарата становить 4000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній стороні гаджета розмістився модуль основної камери, що включає чотири датчика з роздільною здатністю 48, 8, 2 і 2 мегапікселя. Поставляється ZTE Blade X1 з попередньо встановленою мобільною операційною системою Android 10. Ще однією особливістю моделі став вбудований чіп NFC для безконтактної оплати.

Вартість новинки в Китаї становить $ 384.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.