Xiaomi Mi 11 Pro вперше показали на реальній фотографії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці грудня Xiaomi представила в Китаї флагманський смартфон Mi11 і вже анонсувала його швидкий глобальний випуск. Як очікується, разом з базовою моделлю представлять більш доступний Mi11 Lite і просунутий Mi11 Pro. Останній був вперше помічений на реальній фотографії. 

Як завжди, фотографія має вкрай низьку якість, але розглянути ключові деталі все ж можна. Схоже, ранні чутки про дизайн Xiaomi Mi11 Pro все ж були правдивими. На знімку можна побачити тильну сторону смартфона з прямокутним блоком камер в кутку. Судячи з усього, у нього буде чотири модулі, один з яких отримає перископний об’єктив з оптичним наближенням. Спереду, як очікується, апарат виявиться схожий на звичайний Mi11: з таким же зігнутим з боків екраном і отвором під Фронталки в кутку.

Передбачуваний дизайн Xiaomi Mi11 Pro

З чуток, Xiaomi Mi11 Pro отримає 6,81-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 3200х1440 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 888, до 16 ГБ оперативної пам’яті типу LDPPR5, накопичувач стандарту UFS 3.1, камеру на 108 Мп і підтримку швидкої зарядки потужністю 120 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що глобальна презентація серії Mi11 відбудеться 12 лютого, але ця інформація поки офіційно не підтверджена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.