Motorola анонсувала смартфон Edge S і підтвердила його характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після презентації мобільного процесора Qualcomm Snapdragon 870 стало відомо, який смартфон першим отримає новий чіп – ним стане Motorola Edge S. Виробник вже опублікував офіційні тизери із зображенням пристрою, що розкривають його дизайн і характеристики, а також дату презентації.

Згідно рекламних банерів, крім нової мобільної платформи, гаджет оснастять швидкою оперативною пам’яттю LPDDR5 і накопичувачем стандарту UFS 3.1 зі швидкістю запису до 700 МБ / с. Компанія також згадала про використання призначеного для користувача інтерфейсу Moto UI. Раніше Motorola Edge S набрав в бенчмарку AnTuTu 679 860 балів.

Очікується, що новий смартфон буде оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2520х1080 пікселів, частотою оновлення 105 Гц і врізаної подвійний Фронталки. Тильна камера гаджета, згідно з попередніми звітами інсайдерів, отримає основний сенсор на 64 Мп, ширококутний на 16 Мп, а також 2-мегапіксельний датчик глибини. Ємність акумулятора новинки становитиме 5000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola Edge S буде представлений вже завтра, 26 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.