Перші якісні зображення смартфона Sony Xperia Compact 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останній смартфон Xperia Compact був випущений в 2018 році. Шанувальники серії очікували чекали її оновлення, але марно. Побачивши, що більшість виробників відмовилися від телефонів з маленьким екраном на користь великих дисплеїв з високим співвідношенням сторін, Sony теж пішла цим шляхом. Тепер японський виробник вдихає нове життя в серію, а популярний інсайдер, Стів Хеммерстоффер, також відомий як OnLeaks, поділився першими зображеннями Xperia Compact 2021 року.

Новий телефон буде мати 5,5-дюймовий екран, і зображення показують, що в ньому є виїмка для передньої камери і достатньо товста рамка внизу. Дисплей плоский, інформації стосовно частоти оновлення зображення немає. Sony розмістила дві камери на задній панелі телефону, і вони розташовані вертикально в подовженому корпусі у формі таблетки разом зі світлодіодним спалахом. За винятком камери і логотипу Sony, на задній панелі більше нічого немає.

У Xperia Compact 2021 року сканер відбитків пальців розташований не під дисплеєм, а збоку, він інтегрований в кнопку живлення. На правій стороні телефону є додаткова кнопка, але для чого, незрозуміло. Ми хочемо вірити, що це кнопка для активації Google Assistant.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.