OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro: дата виходу, ціна, характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro (а ще, можливо, OnePlus 9 Lite ) можуть стати справжніми бестселерами на нашому ринку. У них обов’язково будуть топові характеристики, однозначно обидві моделі отримають дивовижні камери, а ще адекватні цінники.

Коли чекати

Дата виходу OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro очікується в березні. Якщо бути точніше, в середині березня. Але це в Китаї. А у нас? До кінця весни напевно завезуть.

Характеристики

В основу обох моделей швидше за все ляже флагманський Snapdragon 888. Обсяг ОЗП складе 8 ГБ , ємність накопичувача почнеться зі 128 ГБ (а ще будуть версії на 256 ГБ і, якщо пощастить, на 512 ГБ). Інсайдери стверджують, що акумулятор буде на 4500 мА * г. І, звичайно, з підтримкою швидкісної зарядки.

У чому різниця між OnePlus 9 і 9 Pro? У простій дев’ятці 6,55-дюймовий дисплей з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю Full HD. Товщина такого смартфона дорівнює 8 мм. У OnePlus 9 Pro екран 6,78-дюймовий з роздільною здатність Quad HD + і тією ж частотою оновлення 120 Гц. Товщина Прошки більше, 8,5 мм. Крім того, чекаємо різних камер. І, нарешті, у Pro-версії буде бездротова зарядка на 45 Вт. Фронталки на 16 МП і основна камера з головним сенсором на 48 МП. Працювати обидва девайса будуть на операційній системі Android 11 .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікуємо цінника в районі 20 тис гривень на OnePlus 9 і 25 тис гривень на OnePlus 9 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.