Названі функції, які можуть з’явитися в смартфонах в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У році, що наступив виробники смартфонів зосередяться на підвищенні швидкості роботи пристроїв і швидкодії використовуваних в них процесорів. Крім того, як стверджує глава агентства Telecom daily, слід також очікувати інших нововведень в індустрії.

Так, крім збільшення швидкості роботи гаджетів, виробники будуть намагатися наростити їх автономність, використовуючи акумулятори з підвищеною місткістю. Чимало уваги буде приділено розробці бездротових зарядних пристроїв, поліпшення роботи дисплеїв, а також додаткових функцій.

«Давати точні прогнози на майбутнє досить складно, особливо якщо брати до уваги нинішню ситуацію, пов’язану з пандемією, але, найімовірніше, в 2021 році буде превалювати робота над впровадженням бездротових способів зарядки, компанії почнуть поступово відмовлятися від кабелів», – стверджує фахівець.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, за твердженням Кускова, багато компаній як пріоритетний напрям виберуть безрамкові версії смартфонів, щоб збільшити корисну площу передньої панелі. Що ж стосується функціоналу і додатків, то смартфони зможуть запропонувати не тільки якісні камери, платіжні функції і доступ до Мережі, але ще і ряд методів збору медичної інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.