ГоловнаСмартфониІнсайдери назвали три моделі iPhone, які в 2021 році не отримають оновлення...

Інсайдери назвали три моделі iPhone, які в 2021 році не отримають оновлення iOS 15

Щороку корпорація Apple випускає великий пакет оновлень для операційної системи. Цього року не всі моделі iPhone дійдуть до версії iOS 15, про що розповіли інсайдери.

За їхньою інформацією, оновлення операційної системи не торкнуться iPhone 6s, 6s Plus і SE першого покоління, які були випущені в період з 2015 по 2016 роки. Гаджети функціонують на процесорі A9. Ще без оновлень залишаться планшети iPad mini 4, Air 2 і iPad 5. За роки своєї роботи Apple показала, що здатна на протязі довгого часу забезпечувати повне забезпечення своїх пристроїв.

Очікувалося, що iPhone 6s, 6s Plus залишаться навіть без підтримки iOS 14, але корпорація пішла назустріч своїй аудиторії і оновила застарілі моделі. Нова iOS 15 буде представлена ​​влітку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент компанія вважає за краще не коментувати оновлення і не вдаватися в подробиці завчасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Each template in our ever growing studio library can be added and moved around within any page effortlessly with one click. Combine them, rearrange them and customize them further as much as you desire. Welcome to the future of building with WordPress.

Щороку корпорація Apple випускає великий пакет оновлень для операційної системи. Цього року не всі моделі iPhone дійдуть до версії iOS 15, про що розповіли інсайдери. За їхньою інформацією, оновлення операційної системи не торкнуться iPhone 6s, 6s Plus і SE першого покоління, які були випущені в період з 2015 по 2016 роки. Гаджети функціонують на процесорі A9. Ще без оновлень залишаться планшети iPad mini 4, Air 2 і iPad 5. За роки своєї роботи Apple показала, що здатна на протязі довгого часу забезпечувати повне забезпечення своїх пристроїв. Очікувалося, що iPhone 6s, 6s Plus залишаться навіть без підтримки iOS 14, але корпорація пішла назустріч своїй аудиторії і оновила застарілі моделі. Нова iOS 15 буде представлена ​​влітку. На даний момент компанія вважає за краще не коментувати оновлення і не вдаватися в подробиці завчасно.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: