ГоловнаСмартфониVivo представила флагман X60 Pro+ з однією з кращих камер в смартфонах

Vivo представила флагман X60 Pro+ з однією з кращих камер в смартфонах

Vivo анонсувала флагманський X60 Pro+, в якому зібрані всі самі просунуті на сьогодні технології компанії в області камер. Він став найпотужнішим в лінійці, представленої в кінці минулого року. Якщо в основі молодших моделей лежить 5-нанометровий процесор Exynos 1080 від Samsung, то нову оснастили топовим Qualcomm Snapdragon 888.

Спереду смартфон складно відрізнити від Vivo X60 і X60 Pro – тут теж вигнутий 6.56-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою стандарту HDR10 +. Фронтальну камеру на 32 Мп врізали в верхню частину по центру, а в нижній області матриці розмістили сканер пальця. 

Головні дизайнерські зміни торкнулися задню кришку, яка тепер покрита екошкірою, і модуль основної камери з двома великими сенсорами і двома поменше з оптикою від Zeiss. Головний 50-мегапіксельний Samsung GN1 працює в парі з підвісним стабілізатором Big Eye. Він дозволяє датчику механічно переміщатися і забезпечує плавність зйомки на «кіношному» рівні. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під ним розташовується ширококутний Sony IMX598 на 48 Мп, а ще нижче – перископний модуль на 8 Мп з 5-кратним оптичним зумом і сенсор на 32 Мп для портретної зйомки. Доповнює систему лазерний автофокус і потрійна LED-спалах. 

Ось кілька прикладів фото на смартфон, які показала Vivo на презентації: 

Vivo X60 Pro + також оснащений акумулятором ємністю 4200 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 55 Вт, модулем NFC для безконтактних платежів, 5G-модемом, Bluetooth 5.1 і Wi-Fi 6. З коробки смартфон працює на Android 11 з фірмовою оболонкою OriginOS.

У Китаї продажі стартують 30 січня, ціни такі:

  • 8 + 128 ГБ – 4998 юанів (біля 20 тис гривень)
  • 12 + 256 ГБ – 5998 юанів (біля 30 тис гривень)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Each template in our ever growing studio library can be added and moved around within any page effortlessly with one click. Combine them, rearrange them and customize them further as much as you desire. Welcome to the future of building with WordPress.

Vivo анонсувала флагманський X60 Pro+, в якому зібрані всі самі просунуті на сьогодні технології компанії в області камер. Він став найпотужнішим в лінійці, представленої в кінці минулого року. Якщо в основі молодших моделей лежить 5-нанометровий процесор Exynos 1080 від Samsung, то нову оснастили топовим Qualcomm Snapdragon 888. Спереду смартфон складно відрізнити від Vivo X60 і X60 Pro - тут теж вигнутий 6.56-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою стандарту HDR10 +. Фронтальну камеру на 32 Мп врізали в верхню частину по центру, а в нижній області матриці розмістили сканер пальця.  Головні дизайнерські зміни торкнулися задню кришку, яка тепер покрита екошкірою, і модуль основної камери з двома великими сенсорами і двома поменше з оптикою від Zeiss. Головний 50-мегапіксельний Samsung GN1 працює в парі з підвісним стабілізатором Big Eye. Він дозволяє датчику механічно переміщатися і забезпечує плавність зйомки на «кіношному» рівні.  Під ним розташовується ширококутний Sony IMX598 на 48 Мп, а ще нижче - перископний модуль на 8 Мп з 5-кратним оптичним зумом і сенсор на 32 Мп для портретної зйомки. Доповнює систему лазерний автофокус і потрійна LED-спалах.  Ось кілька прикладів фото на смартфон, які показала Vivo на презентації:  Vivo X60 Pro + також оснащений акумулятором ємністю 4200 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 55 Вт, модулем NFC для безконтактних платежів, 5G-модемом, Bluetooth 5.1 і Wi-Fi 6. З коробки смартфон працює на Android 11 з фірмовою оболонкою OriginOS. У Китаї продажі стартують 30 січня, ціни такі:
  • 8 + 128 ГБ - 4998 юанів (біля 20 тис гривень)
  • 12 + 256 ГБ - 5998 юанів (біля 30 тис гривень)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: