Нові зображення та специфікації неанонсованого планшета iPad 6 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Девід Ковальскі – відомий інсайдер, який раніше публікував звіти про: Google Pixel 5, Samsung Galaxy Note 20, iPhone 12 Pro та інші новинки. Сьогодні він поділився зображеннями та технічними характеристиками планшета iPad 6 mini. Інсайдер стверджує, що новий планшет Apple отримає декілька цікавих нових функцій та оновлений дизайн.

По-перше, планшет буде обладнаний новим датчиком сканування відбитків пальців. Він буде знаходитися під екраном. На рендерах чітко відображено, що датчик Touch ID буде знаходитися по центру нижньої частини фронтальної панелі пристрою. По-друге, розробникам вдалося суттєво зменшити розміри отвору, в якому знаходиться модуль фронтальної камери. Це означає, що екранний простір збільшиться.

Цю інформацію також підтверджують китайські інсайдери. Вони вважають, що головною фішкою iPad 6 mini стане збільшений екранний простір. Експерти очікують, що високий рівень продуктивності роботи планшета забезпечить центральний процесор Apple A14.  Орієнтовно презентація нового планшета відбудеться в березні 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.