Інсайдери розповіли, cкільки буде коштувати та коли з’явиться у продажі iPhone SE Plus

Американський технологічний гігант готується до презентації оновленої версії свого найдешевшого смартфона. Однак окрім iPhone SE, компанія Apple також розробляє його Plus-версію. Безумовно, це буде більш дорога варіація культового смартфона з сучасним дизайном та апаратною комплектацією. Сьогодні інсайдери оприлюднили в Twitter подробиці презентації iPhone SE Plus.

По-перше, анонс відбудеться пізніше, ніж вихід iPhone SE 3. Компанія Apple презентує iPhone SE Plus в 3-4 кварталі 2021 року. Смартфон отримає 6,1=дюймовий дисплей з IPS-матрицею. Роздільна здатність датчика фронтальної камери становить 7 МП. Реалізована підтримка FaceTime HD. Роздільна здатність основної камери – 12 МП. За продуктивність роботи відповідає мобільний процесор Apple A14 Bionic. Рівень захисту смартфона відповідає стандарту IP67.

iPhone SE Plus з’явиться у продажі в трьох кольорах: чорному, білому та червоному. Орієнтовна вартість нового смартфона Apple – $499. Цікаво, що в Європі він буде коштувати дещо дорожче – 589. Інформації цього інсайдера можна довіряти, оскільки Apple Lab в минулому році з точністю спрогнозував розцінки на смартфони лінійки iPhone 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.