Vivo завчасно показала свій головний флагман на Snapdragon 888

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під кінець 2020 року Vivo представила камерафони X60, але справжній флагман лінійки приберегла на початок цього. До презентації залишається ще кілька днів, але компанія вже почала прийом попередніх замовлень в Китаї і опублікувала рендери, а інсайдери розкрили основні технічні характеристики.

Якщо в основі Vivo X60 і X60 Pro був 5-нанометровий процесор Exynos 1080 від Samsung, то X60 Pro + вирішили оснастити топовим Qualcomm Snapdragon 888, а потужність зарядки підвищити з 33 до 55 Вт. По пам’яті будуть версії з 8 або 12 гігабайтами оперативної пам’яті і флеш-накопичувачем на 128 або 256 гігабайт.

Спереду смартфон складно відрізнити від своїх молодших побратимів – тут теж 6.56-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою стандарту HDR10 +. Фронтальну камеру на 32 Мп врізали в верхню частину по центру, а в нижній області матриці розмістили сканер пальця. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задня кришка має покриття з екокожі, а головною фішкою новинки стали основні камери з оптикою Zeiss. Зверху розміщені великий головний 50-мегапіксельний сенсор Samsung GN1 і майже таких же розмірів ширококутний об’єктив на 48 Мп. Нижче розташувалися телефото-модуль з 5-кратним оптичним зумом і портретник. Доповнює систему лазерний автофокус, потрійна LED-спалах і підвісний стабілізатор Big Eye, що дозволяє основним сенсора механічно переміщатися в діапазоні +/- 3 ° для плавної зйомки.

На поточний момент залишається відкритим лише питання ціни, яку озвучать на офіційній презентації – вона запланована на 21 січня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.